2017. május 26., péntek

FORD HASZONGÉPJÁRMŰVEK NYÍLT NAPJA (2017.)


Ford Haszongépjárművek Nyílt Napja (2017.)



A Ford Trucks márka kizárólagos hazai forgalmazója és importőre, 
a Delta-Truck nagyszabású márkabevezető rendezvényen mutatta be 
a Ford Trucks haszongépjárműveket 2017. május 26-án, pénteken, 
Szigetszentmiklóson.




A Ford Trucks Open Day VIP 2017 keretén belül nemcsak a két céggel, de az esemény főszereplőivel, a Ford nagyteherautó-modellekkel is megismerkedhetett a közönség.

***

Az eseményen a Ford Trucks képviseletében megjelent:

Haydar Yenigün – vezérigazgató
Ahmet Kınay – vezérigazgató-helyettes
Emrah Duman - nemzetközi értékesítési igazgató


A HIPA részéről: Ésik Róbert elnök


Delta-Truck részéről

Stefkó Péter ügyvezető
Gőgh Ferenc új haszonjármű üzletág igazgató

***

A Delta-Truck Kft. 2016 vége óta forgalmazza a Ford Trucks haszongépjárműveket, ám az együttműködést egy közel kétéves előkészítési folyamat előzte meg. Ahogy Stefkó Péter, a Delta-Truck Kft. ügyvezetője fogalmazott, a kölcsönös bizalom alapja az elhivatottság, a szakértelem, a közös lelkesedés és a termékbe vetett hit volt. Hiszen a legfontosabb cél az, hogy egy igazán hatékony eszközt adjanak a felhasználók kezébe, aminek segítségével a fuvarozók könnyebben és nem utolsósorban kényelmesebben végezhetik el a feladataikat.

Haydar Yenigün, a Ford Trucks vezérigazgatója pedig azt emelte ki, hogy Magyarország mellett szólt a gazdasági stabilitás, az erős haszongépjármű-piac, az infrastrukturális beruházások növekvő száma, illetve az ország földrajzi elhelyezkedése. Stratégiai szempontból ugyanis lényeges, hogy hazánk a Keletet és Nyugatot összekötő transzportútvonalon fekszik, ráadásul Európa logisztikai központjaként funkcionál.

A márka kizárólagos hazai forgalmazója 3 év kilométer-korlátozás nélküli garanciával kínálja a Ford Trucks megújult, csúcstechnológiás Építőipari-, Közúti- és Nyerges-vontató sorozatát, amelyek mellé teljes körű kiszolgálást nyújt. Ennek része a tesztjármű-igénylési lehetőség, melynek keretében a leendő vásárlók rövid távon ingyenesen, hosszú távon pedig kedvezményes áron próbálhatják ki a Ford haszongépjárműveket. Ezen kívül a cég kedvező, igényektől függően alakítható, finanszírozási konstrukciókkal és személyre szabott, karbantartási szerződéssel segíti ügyfeleit. Emellett minden Ford Trucks tulajdonos számára rendelkezésre áll a Ford Trucks mentés-szolgálata, az EBTS 24 órás nemzetközi szervizügyelet és az egész Európára kiterjedő, 24 órás Service Assistance szolgáltatás.

Az első fél év sikerét bizonyítja az a 40 jármű, amely a hazai piacon eddig értékesítésre került. A változatos igényeket kielégítő Ford Trucks modelleket a Delta-Truck szigetszentmiklósi telephelyén lehet megvásárolni.


A Ford Trucksról

A Ford Trucks globális termékstratégiájának gerincét képező haszongépjármű-modellek a minőség, tartósság és hatékonyság zálogai. A sorozat megalkotásában az ötvenöt éves gyártási tapasztalat és a legmodernebb csúcstechnológia volt a szakemberek segítségére. A Ford Trucks modellek Kelet- és Közép-Európa, Közel-Kelet, Afrika, Oroszország és a FÁK-országok területén jelenleg összesen 25 országban érhetőek el. A gyártó célja, hogy 2020-ra 50 országra kiterjedő, globális hálózatot hozzon létre.


A Delta-Truck Kft.-ről

Az 1991-ben alapított Delta-Truck 1991 óta foglalkozik új és használt haszongépjárművek eladásával. Ezalatt az idő alatt közel 6000 járművet értékesített hazai és nemzetközi szinten. A cég egyre bővülő szolgáltatáspalettáján bérautó-szolgáltatás, széleskörű szervizszolgáltatás, alkatrészeladás, valamint egy egész Európára kiterjedő, 24 órás assistance hálózat is szerepel.

A hazai haszongépjármű-piac egyik vezető járműkereskedője az ISUZU, a Kögel, a Lamberet, a Benalu, a Legras és a Broshuis hivatalos magyar márkaképviselője és szakszervize, a Mercedes-Benz hivatalos márkaszervize, valamint a Volvo és a Renault felhatalmazott, márkafüggetlen szervize. 2013 óta Szlovákiában, Pozsonyban is képviselteti magát, ahol Delta-Truck s.r.o. néven használt haszongépjármű-értékesítéssel és a bérautó szolgáltatással várja ügyfeleit.


(Forrás: www.deltatruck.hu – www.fordtrucks.hu)

--------------------------------------------------------

(Fotó: Polgár Julianna (JulCSIllag-fotó®))

--------------------------------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI – gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com)
tag - Magyar Újságírók Közössége - nemzetközi sajtóig. szám: R-1649)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése