2016. december 7., szerda

BOCSKAI ISTVÁN ÖKÖLVÍVÓ EMLÉKVERSENY (2017.)

A 61. Bocskai emlékversenyen nők is indulnak


A hétfői MÖSZ sajtótájékoztatón a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny jövő évre szóló szerződését írta alá dr. Csötönyi Sándor MÖSZ elnök és dr. Barcsa Lajos Debrecen város alpolgármestere.



A Bocskai a kontinens legjelentősebb amatőrversenyévé nőtte ki magát az utóbbi tíz évben - hangzott el a tájékoztatón. Csúcsnevezés várható februárra, hiszen 2017-ben újdonságot jelent, hogy a férfiak mellett női versenyek is lesznek.

,,A három olimpiai súlyban rendezünk versenyt a hölgyeknek, 51, 60 és 75 kilogrammban" – jelentette be az elnök. Nagyon fontos ez a nemzetközi megmérettetés a magyaroknak, a hat évtizede zajló tornán, hazai pályán hazai közönség, hazai sajtó előtt verekedhetnek – tette hozzá.

Dr. Barcsa Lajos - Debrecen város alpolgármestere - elmondta, hogy nagy megtiszteltetés a városnak, hogy megszakítás nélkül a 61. évben is vendégül láthatják a kiválóságokat a legrangosabb európai amatőr tornán. Debrecen vállalta, hogy febr. 7-12. között vendégül látja a csapatokat, biztosítja a díjakat, a sportcsarnokot. „Kifejezetten jó kezdeményezés, hogy a rendezés nyit a nők felé is, annál is inkább, mert az idei OB-n a debrecenieké volt a legsikeresebb klub. A várost már nem csak autópályán, de hat nyugat-európai országból közvetlen légi úton is el lehet érni. Szeretnek minket a külföldiek, mint ahogy a debreceni közönség is kedveli az ökölvívást, jövőre is telt házakat várunk.”



(Forrás: www.boxing.hu)


----------------------------------------------------

(Fotó: Polgár Julianna (JulCSIllag-fotó®))

----------------------------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI – gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
főszerkesztő - KULTÚR-SZÍNTÉR -
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése