2015. november 11., szerda

SPONSOREM - ELEKTRONIKUS UTALVÁNYOK

SPONSOREM - ELEKTRONIKUS UTALVÁNYOK

Cafeteria egyszerűen, korszerűen, észszerűen a MasterCard® biztonságával!

2015. november 11-én lép piacra a Sponsorem Prémium prepaid MasterCard, amely a munkaadó és a munkavállaló számára is egyszerűbbé, hatékonyabbá teszi a béren kívüli juttatások rendszerét. A Sponsorem Kft., mint rendkívül innovatív vállalat, béren kívüli juttatásként adható elektronikus utalványok kibocsátásával és forgalmazásával foglalkozik.


 


A Sponsorem Prémium Utalványkártya az egyes meghatározott juttatásként adható utalványok felhasználásában teremt egyedülálló lehetőségeket Magyarországon. A fogyasztásra kész étel kivételével tetszőleges termék- és szolgáltatáskörben felhasználható utalványok - üzemanyag vásárlása, postai csekk befizetése, lakberendezés, háztartási eszközök, játékok, iskolai felszerelések, ruházat, műszaki cikkek beszerzése, utazás stb. – alkalmazása a bérjellegű kifizetésekhez képest 25 %-kal több nettó juttatást eredményez, így minden bizonnyal a vállalati kompenzáció és cafeteria-rendszerek kiemelt jelentőségű elemeivé válnak hamarosan. Még az idei évben is különös jelentőséggel bírhat az a jogszabályok adta lehetőség, hogy a juttatások adóéven belül, visszamenőleg - akár 12 hónapra - is adhatók.
 
A Sponsorem Prémium Utalványkártya új dimenziót nyit a vállalati juttatások piacán. A kártya világszerte közel 35 millió MasterCard elfogadóhelyen használható, de ez az országhatáron belül is eléri a 120 000 felhasználási pontot. Kiemelten biztonságos eszköz on-line vásárlásokhoz is, hiszen a felhasználó igényelhet egyetlen tranzakcióra érvényes SAFE kódot, így kártyája saját biztonsági kódját nem kell felfednie az interneten.
 
A Sponsorem Prémium Utalványkártya az első olyan cafeteria termék, amely képes átlépni az az országhatárokat, ezzel lehetőséget kínálni a munkavállalónak arra, hogy a világ bármely pontján költhesse béren kívüli juttatásait, így megsokszorozva az eddig létező lehetőségeket.

A prepaid MasterCard alapú cafeteriaelem bevezetése rendkívül egyszerűen, rövid idő alatt installálható az azt használni kívánó cég életébe. A munkaadó számára megkönnyíti a béren kívül adható juttatások adminisztrációját, jelentősen csökkenti a működtetés költségeit, míg a munkavállaló a korábbiaknál lényegesen szélesebb körben használhatja, bárhol, ahol a MasterCardot elfogadják: megtankolhatja az autóját, vagy befizetheti vele a rezsit is, ami - így együtt -  a családok költségvetésének akár 30-40%-át is kiteheti. Megszűnik a nyomtatási költség, az adminisztráció jelentős része.

A munkáltató egyetlen mozdulattal feltöltheti a dolgozónak szánt összeget a kártyára, aki azt a feltöltés pillanatától használhatja, anélkül, hogy kutatnia kellene az elfogadóhelyek után.
 
Mivel a Sponsorem Prémium Utalványkártya egy prepaid MasterCard, lehetővé teszi hogy használója mindig a pontos összeget költse el, a törvény biztosította keretek között bárhol, szinte bármire.
 
A Sponsorem által elérhető - a vállalati adminisztráció terén hasonló előnyöket hordozó - további hatféle, on-line felhasználható elektronikus utalvány, a Prémium Utalványkártyával karöltve, rendkívül széleskörű munkáltatói és munkavállalói igények kielégítésére alkalmas, az évről évre kialakítandó vállalati juttatási rendszereket tekintve.
 
A Prémium Utalványkártya technikai hátterét a Peak Financial Services biztosítja, amely a Prepaid MasterCardokat szolgáltatja. Kelet-Közép Európában elsőként és ezidáig egyetlenként szolgáltat prepaid fizetési technológiákat és eszközöket, a partnercég igényeire szabottan, és annak lehetőségeihez igazítva. Technológiai fejlesztéseinek köszönhetően a Sponsorem Prémium Utalványkártya az esetleges törvényi változásokat is azonnal, és rugalmasan képes majd kezelni, a juttatások felhasználhatóságának változásaira azonnal reagálni tud.

A Sponsorem az utalványok, míg a Peak Financial Services a prepaid fizetési megoldások szakértője. A két cég együttműködésével született meg az a megoldás, amivel a munkáltatói juttatások meghatározott elemei 2016-ban a korábbiaknál is egyszerűbben, észszerűbben és sokkal korszerűbben adhatók.


(Forrás: www.sponsorem.hu, www.peakfinancialservices.eu)


---------------------------------

(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

---------------------------------

(Szerző/Leközlő:


Polgár Julianna
(szerk.- és fotórip., könyvtáros - volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
sajtóreferens - TIT Stúdió Egyesület - www.tit.hu
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
 
 





















 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése