2015. május 28., csütörtök

IDOL 3 - ALCATEL ONETOUCH OKOSTELEFON

2015. március 1-én, Barcelonában, a Mobil Világkongresszusson  mutatták be az IDOL 3 Alcatel Onetouch okostelefont.

Az ALCATEL ONETOUCH  különleges helyen tartott sajtótájékoztatót 2015. május 28-án, Budapesten, ahol bemutatásra került a most már Magyarországon is elérhető új Alcatel Onetouch okostelefon, az IDOL 3, melynek különlegessége, hogy szimmetrikus kialakítása miatt mindegy, milyen irányból vesszük fel .

A telefon idén márciusban, a Barcelonában megrendezett, Mobil Világ Kongresszuson négy díjat is kapottParádi Attila - az ALCATEL Onetouch magyarországi képviselője - ugyanakkor  arról is beszélt, hogy a 2014-es éves eredmények alapján az ALCATEL a negyedik a globális és a hazai mobil értékesítésben. A rendezvénynek az Academy Golf Budapest adott otthont, ahol a vendégek egy golf programon is részt vehettek. 

 



Az ALCATEL ONETOUCH új IDOL 3 okostelefon minden részletét és szoftverét a területükön a legjobbak tervezték. Díjnyertes JBL audiorendszer, két első hangszóró és Clari-Fi technológia került beépítésre. A kijelző Technicolor Color Enhance színkiemelő technológiája, 13 megapixeles hátsó kamerája új generációs f2.0 fényerejű érzékelővel, valamint az IDOL 3 exkluzív funkciója: 100 %-ban megfordítható, tehát a felhasználók akár fordítva is megfoghatják a telefont –> az IDOL 3 felhasználói felülete automatikusan igazodik a felhasználói nézethez.


Tekerje fel a hangerőt

Rögtönzött buli a Balaton partján vagy séta a parkban a haverokkal? Házibuli Hi-Fi torony nélkül? Többé nem probléma, a zsebében elfér a megoldás! Az IDOL 3 személyre szabott, Clari-Fi technológiával ellátott, díjnyertes JBL audiorendszerével tenyerébe professzionális Hi-Fi rendszer kerül, amivel lejátszhatja saját számait, vagy bármilyen zeneszámot. A két (igen, kettő) első hangszóró 3D térhangzást biztosít. A ONETOUCH MIX zenealkalmazással az audiofile-ok a letöltött vagy az online számokat maguk keverhetik. Az IDOL 3 a partik elsőszámú kelléke. Bármikor. Bárhol. Az alapcsomagban található JBL fülhallgató a tökéletes zenehallgatás elengedhetetlen kelléke.


Mutassa a legjobb arcát

Esti buli a belvárosban, vagy éjszakai utcajelenet, esetleg egy házibuli a haverokkal?
Az IDOL 3-nak „megvan a képe hozzá”. Nagy felbontású, 13 megapixeles, hátsó kamera – f2.0 nagy rekesznyílással gyenge fény esetén is. Az első kamera nagy (84°) látószögének köszönhetően az egész csapat belefér a szelfibe. A Fast Face Focus (gyors arcfókusz) szoftver 0,15 mp alatt ismeri fel az arcokat. Éles Full HD 30 kép/mp-es, valós idejű videó. Az automatikus jelenetfelismerés funkció automatikusan beállítja a kontrasztot, az expozíciót és a színeket, így a lehető legjobb képeket biztosítja bármikor, bármilyen körülmények között.


Lásson tisztán

Az üzeneteket olvassa, vagy csak az „apró betűs” részre kíváncsi? A hunyorgás a múlté – akár tűző napsütésben is.
 
A Technicolor Color Enhance színkiemelő technológia kiváló színeket biztosít. A nagy felbontású képernyőnek hála, bármilyen szögből tisztán láthatja annak tartalmát, ami a fokozott fényerősségnek köszönhetően kristálytisztán olvasható kültéren, még erős napsütésben is. Ezt nevezzük mi nyerő helyzetnek.


Felrázott világ

Ráadásul az IDOL 3 még fordítva is kiválóan működik. A felület, ami mindig beigazítja önmagát. Ugorjon akár szaltót vagy kutasson akár a sminkkel és kacatokkal teli női táskában, vegye kezébe a telefont, akármilyen irányból. Bizony, így van: 100 %-ban megfordítható. Telefonáljon, internetezzen, fotózzon, vagy keverje a zeneszámokat jobbról felfelé, vagy felülről lefelé. Mindegy, milyen irányban teszi mindezt – a kijelző igazodik az ön szeméhez.


A legújabb technológia

Ez az ultravékony telefon kétféle méretben érhető el: 4,7" és 5,5". Két JBL Hi-Fi hangszóróval, 13 megapixeles, hátsó kamerával, f2.0 nagy rekesznyílással az alacsony fényerőnél történő fényképezéshez, és a kamera fényérzékenységét javító érzékelővel látták el. A 4,7”-es modell négymagos processzorral és HD kijelzővel; az 5,5”-es modell nyolcmagos processzorral és Full HD kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell 4G LTE csatlakozást biztosít. A telefonok operációs rendszere az Android L. Az IDOL 3 szimmetrikus kialakítása lehetővé teszi a teljes megfordíthatóságot.


Az ALCATEL ONETOUCH
a leggyorsabban növekvő okostelefon forgalmazó

A 2014-es év utolsó negyedévének eredményeiből kiderül, hogy az ALCATEL ONETOUCH értékesítési adatai alapján a negyedik a készülékgyártók rangsorában. Ehhez az eredményhez jelentősen hozzájárul vezető szerepe és népszerűségének gyors növekedése Latin-Amerikában, Kelet-Európában és Észak-Amerikában.

A negyedik legnagyobb, globális mobiltelefon gyártóként (mint hagyományos mobiltelefon és okostelefon gyártó), maga mögé utasítja egyebek mellett az LG, Huawei és Xiaomi márkákat is.

Harmadik helyen áll globális mobiltelefon értékesítésben az EMEA országaiban, második Spanyolországban és Oroszországban. Okostelefon kategóriában első Spanyol-Latin-Amerikában és az ötödik helyezett Észak-Amerikában.

A jelentős növekedés már 2014. harmadik negyedévében megfigyelhető volt az ALCATEL-nél, amikor a 48.6 millió terméket értékesített, ezzel több, mint 35 %-os növekedést elérve az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az okostelefonok értékesítése ekkor már a 162 %-os növekedést is meghaladta a 25.9 millió eladott készülékkel. Ebben az időszakban, a hagyományos mobiltelefonnál négyszer több okostelefont értékesített az ALCATEL ONETOUCH. A negyedik negyedévben tovább nőtt az eladott okostelefonok száma, 2013. azonos időszakához képest 93 %-kal. Ez az eredmény a hetedik helyre emelte az ALCATEL ONETOUCH márkát a világ top 10 okostelefon gyártói között.

Meghatározó szerepet ért el a 2014-es évben a tablet gyártók és forgalmazók között is, ahol jelenleg a hetedik helyen áll, a HP, Microsoft, Huawei és más márkák előtt. Ebben a termékkategóriában növekedése a 2013-as év negyedik negyedévéhez képest meghaladta a 433 %-ot.


Az ALCATEL ONETOUCH globálisan:

• a NEGYEDIK legnagyobb globális mobiltelefon gyártó
• a HETEDIK legnagyobb okostelefon forgalmazó
• a HETEDIK legnagyobb tablet gyártó

2015. március 6-án, Barcelonában, a Mobile World Congress-en az újonnan bejelentett, fejjel lefelé is felvehető ALCATEL ONETOUCH IDOL 3 okostelefon négy díjat kapott kategóriájában:
• az MWC 2015 legjobb választása díjat a Mashable, Android Authority és Android Central-tól, valamint
• a Best of MWC 2015 díjat a Know Your Mobile-tól
 


(Forrás: Alcatel Onetouch)
 
------------------------------------------------------------------------


(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

 
--------------------------------
(Szerző/Leközlő:

 


Polgár Julianna

(szerkesztő- és fotóriporter - volt Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
sajtóreferens - TIT Stúdió Egyesület - www.tit.hu
főszerkesztő - POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

---------------------------------------------------------------------------------------------------------



POLGÁR JULIANNA KÉPRIPORTJA
 
 











 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése