2013. április 23., kedd

NIKO SZÉPSÉGSZALON - NYÍLT NAP A FENNTARTHATÓ SZÉPSÉGÉRT

NIKO SZÉPSÉGSZALON - NYÍLT NAP
 

2013. április 26-án a 20 éve működő Niko Szépségszalon - NYÍLT NAP keretén
belül - szeretné bemutatni az érdeklődő nagyközönségnek minőségi szolgáltatásait.
 
 


 
 
Marti Anikó - a szalon megálmodója és egyben tulajdonosa - elmondta, mi inspirálta Őt a szalon létrehozásában.

- Sokan keresik a hatékony, fájdalommentes, műtét nélküli ránctalanító megoldásokat. Hogyan is jutottam el ide, hogy létrehozzam az Istenhegyi Magánklinikán a Niko Szépségszalont?

- Már kislány koromban nagy érdeklődéssel figyeltem drága jó nagymamám természetes gyógymódjait, miként tünteti el a szemölcsöt fokhagymával, a herpeszt forró kanállal, a ráncait kamillás–mentás arcgőzöléssel és mézes pakolással. Az arcát minden reggel hideg kútvízzel mosta meg, és az unokái lázát kovásszal és almaecetes borogatással csillapította.

- Talán ez motivált, hogy egészségügyi pályára kerültem és hosszú időn keresztül bőrgyógyász asszisztensként - neves szakorvosok mellett - szereztem tudást, tapasztalatot. Érdeklődéssel tanulmányoztam a természetes bio alapanyagokat alkalmazó anti-aging technikákat. Egy Kleanthous-kezelés után született meg bennem a gondolat, hogy az Istenhegyi Klinika modern orvosi technikáját a Niko Szépségszalon alternatív gyógyászattal, valamint hagyományos kezeléssel, non-invazív fiatalító, ránctalanító kúrákkal egészítse ki. Így - alternatív gyógyászati alapokra építve, természetes, bio natúrkozmetikumokkal kiegészítve - műtét nélküli, fiatalító kúrákat végzünk.

- A ráncosodás folyamata már huszonéves korban elkezdődik, amikor csökken a természetes kollagén termelődése a bőrben, ezért megjelennek az első ráncok. Ezt a hiányzó kollagént pótoljuk fiatalító kezeléseinkkel: speciális ultrahang segítségével bejuttatjuk a kollagént a bőr legmélyebb rétegeibe, ezzel stimulálva a bőr megújító folyamatait.
 
 

A KEZELÉS MENETE

A Niko Szépségszalon ezoterikus környezetben, halk zenével, finom gyógyteával fogadja kedves vendégeit. A bőr állapotfelmérést követően választjuk ki a bőrtípusnak megfelelő kezelést.

Kleanthous professzornak köszönhetően született meg ez a fiatalító kúra, amelynek során egy speciális készülékkel dolgozunk ultrahang és fényterápia segítségével. Hat kezelésből áll egy kúra, melyet két hét alatt végzünk el, egy kezelés másfél óra. Fájdalommentes, nagyon kellemes kezelés, mely az arc-kéz és dekoltázs területére terjed ki. Első lépésként letisztítjuk a bőrt, és bőrradírozást végzünk. Egy feszesítő maszk fölhelyezése után következik a gépi kezelés, mely során a hatóanyagokat, az ásványi anyagokat és a hyaluront bejuttatjuk a bőr legmélyebb rétegébe. Egy kellemes, akupresszúrás nyirokmasszázzsal fejezzük be a kezelést. A kúracsomag megvásárlásánál a vendég egy anti-aging szérumot kap ajándékba, otthoni, éjszakai használatra.


A KEZELÉS HATÓANYAGAI

A kezelés során használt hatóanyagok a ma ismert, legmodernebb, bőrfiatalító anyagok, ezek közül megemlíteném a hyaluront, ásványi anyagokat, vitaminokat, növényi kivonatokat, mint a gyömbér, körömvirág, jamgyökér.


A KEZELÉS HATÁSA

Feszesíti a megereszkedett bőrt. --- Megemeli a kontúrokat. --- Csökkenti a ráncok mélységét. --- Javítja a bőr struktúráját. --- Biológiailag több évet fiatalítja a bőrt. --- Nagyon hosszú távú hatása van, akár egy évig tarthat. --- Salaktalanítja, méregteleníti a bőrt, mérsékeli a gyulladásos folyamatokat.



EGYÉB RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK

Homeopátiás biolifting kúra, ahol homeopátiás hatóanyagok segítségével indítjuk be a bőr önregeneráló, fiatalító folyamatait, alkalmas a ráncok csökkentésére, javítja a bőr anyagcseréjét és visszaadja a bőr rugalmasságát.

Primavera bio natúrkozmetika - Gondosan kiválogatott, természetesen tiszta illóolajok és az ökológiai termesztésből származó növényi olajok tökéletes összjátéka képviseli a Primavera natúrkozmetika alapját. Miközben az összes termék fokozottan ápol, mindegyik termékcsalád egyedi aroma-recepturát képvisel. Ez teszi oly értékessé a Primavera natúrkozmetikát.

Afrika Maszk – kelet-afrikai fa kérgéből nyerik ki a maszk hatóanyagát, melynek természetes bőrfiatalító hatása van. Nem tartalmaz színezőanyagot, sem illatanyagot sem kőolajszármazékot, drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét.

Minden kedves vendégemnek a bőr átfogó állapotfelmérése után tanácsokat adok, amivel támogatjuk a bőr fiatalítását, pl.: több folyadék fogyasztása, napvédelem, pihenés, táplálkozási tanácsok. Fontos a sok friss zöldség és gyümölcs fogyasztása, mert a C-vitamin, a bőrt rugalmassá téve, a kollagénképzésben vesz részt. Fontos a megfelelő krém kiválasztása, figyeljünk oda a krémek összetételére, inkább kérjük ki szakember véleményét. Sok kozmetikum tartalmaz kőolajszármazékokat, ezért törekedjünk arra, hogy természetes bio-alapanyagokat tartalmazó krémet válasszunk a mindennapi használatra. Remek ránctalanító hatása van a szőlőmagolajnak, a gránátalmának, ellátják a bőrt telítetlen zsírsavakkal.

A vadrózsaolaj immunerősítő, ajánlott műtéti hegekre is; az orvosi zsálya baktériumölő, influenzajárvány esetén egy-két csepp illóolajat teszünk a masszírozó krémbe; problémás bőrre a zsálya, teafa ajánlott.


SZOLGÁLTATÁSOK

Tudatosan olyan módszereket, szolgáltatásokat választottam, melyek természetes alapanyagokat használnak, és a terápiát végző munkatárs egészségügyi szaktudással rendelkezik.

A fodrász ammóniamentes hajfestékkel és természetes alapanyagú hajápoló szerekkel dolgozik, a természetgyógyászunk és a masszőrjeink 100 % tisztaságú Primavera aromaterápiás olajokkal végzik a kezeléseket.

Az ultrahangos zsírbontó kezeléseket végző munkatársunk szintén egészségügyi végzettséggel és sok éves tapasztalattal bíró szakember, személyre szabott, fogyókúrás programmal és életviteli tanácsokkal segíti vendégeinket az áhított, karcsú forma elérésében. A zsírleszívás hatékonyságával, mégis műtét nélkül, teljesen fájdalommentesen távolítjuk el a legmakacsabb zsírpárnákat is a hármas hatásmechanizmusú, alakformáló kezeléssel, mely mindhárom, ma ismert, gépi-fogyasztó eljárást ötvözi a kezelés során: a kavitációs ultrahangos zsírbontást, a rádiófrekvenciás fogyasztó masszázst és az ingeráramos bőrfeszesítést.

A szempilla-hosszabbítást végző kolléganőnk mesterstylist fokozattal rendelkezik, és trénerként oktatja is a szempilla-hosszabbítást. Az Xtreme Lashes elsősorban az irritációmentes applikációval, a látványos, de mégis természetes hatást nyújtó pillákkal tér el a többi 3D-s szempillától. A szempillák felhelyezése teljesen fájdalommentes, nem károsítja a szempillákat, és nem okoz irritációt.

A Metodic anyagcsere típusú, mérésen alapuló, étkezési tanácsadás segít megtalálni a testünk igényeinek megfelelő táplálékot. Amit itt adunk, az nem divatdiéta, nem fogyókúra, hanem teljesen egyénre szabott, egészséges, tartható életmód.

Terveim között szerepel még a Niko Szépségszalon Egészségterasz, melyet a Manna Restaurant közreműködésével fogunk megvalósítani. A Manna ételek kizárólag bio zöldségekből, gyümölcsökből, és saját kezüleg csíráztatott magvakból készülnek. Ezek a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag összetevők nagyban hozzájárulnak nemcsak egészségünk, hanem bőrünk fiatalságának, testünk karcsúságának megőrzéséhez is.

A NYÍLT NAPon kívül tervezzük kerületi, családi napok létrejöttét is, ahol az egészséges táplálkozásra és egészséges életmódra való áttérésben szeretnénk segíteni vendégeinknek és a kerületben élő családoknak egyaránt.



 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Marti Anikó
0630 921 6494
061 224 5468
Niko Szépségszalon – Istenhegyi Magánklinika
1125 Bp. Istenhegyi út 29.
nikoszalon@gmail.com
www.nikoszalon.hu

Várjuk szeretettel az Istenhegyi Magánklinikán, a Niko Szépségszalonban!


----------------------------------------

(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

(Szerző/Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése