2013. március 2., szombat

MEGNYÍLT A FLAIRSPRING BUDA


Családias hangulat, baristák különleges kávéi, és ínycsiklandó finomságok fogadtak mindenkit a Flairspring budai üzletében. Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó Flairspring első, pesti üzletének megnyitása után az előzőnél nagyobb területen, 409 négyzetméteren nyitotta meg második boltját Budán, november végén, ahol a cég az eddiginél is több terméket mutat be. 2013-tól újabb gyártók is szerepelnek kínálatukban, melyekkel már az előtér, az étkező, a hálószoba és a dolgozószoba berendezésében is az ügyfelek segítségére lehetnek.



Akik ellátogatnak a Krisztina Palace-ba, a valamivel több, mint 400 négyzetméter alapterületű budai Flairspring üzletbe, azok a Szabadság térről már jól ismert otthonos és kellemes hangulatú enteriőrrel találkozhatnak. Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó hazai cég november végén nyitotta meg nagy kirakatokkal rendelkező, izgalmas enteriőrökkel berendezett szalonját, mely hűen tükrözi a Flairspring ügyfélközpontú hozzáállását, hiszen ebben az üzletben az eddiginél sokkal szélesebb bútor és lakáskiegészítő választékkal áll vásárlói rendelkezésére.
 
A Flairspring tulajdonosai megtiszteltetésnek érzik azt a pozitív fogadtatást, amelyet előbb a Szabadság téri, majd most a Nagyenyed utcai üzletük megnyitása után éreznek. Nagy örömükre szolgál, hogy termékeik elnyerik az ügyfelek, érdeklődők tetszését és egyre több törzsvásárlójuk is van, akik rendszeresen visszatérnek hozzájuk. Az ügyfelek rendszerint nemcsak kényelmes és meleg otthonaik legfontosabb kellékeit viszik haza tőlük, hanem azt a kedvességet, barátságos fogadtatást is, amiben minden hozzájuk betérő érdeklődőnek része van. Munkatársaik kedvessége és szakértelme a magyar lakberendezési piacon szinte egyedülálló. A kimagasló minőségű termékek, és a kiváló ügyfélszolgálat mind azt a célt szolgálják, hogy a cég kiemelkedjen a hazai bútorpiac szereplői közül.
 
A Flairspring a kedvező fogadtatást és a növekvő vásárlói érdeklődést a budai Krisztina Palace-ban nyitott második üzlettel, valamint új gyártók termékeinek forgalmazásával honorálja. A 85 éves múltra visszatekintő, dönthető komfortfoteleiről ismert Lay-Z-Boy, és az egyik legnagyobb amerikai lakásdekorációkat gyártó cég, az UTTERMOST kiegészítőinek forgalmazása mellett újabb amerikai gyártók, így a Lexington Home Brands, valamint a Hooker Furniture termékei, kollekciói is bekerültek a kínálatba. A két új márka termékeinek magyar piacra való bevezetése is alátámasztja a Flairspring filozófiáját, miszerint csak olyan gyártók termékeit forgalmazzák, amelyek több évtizede meghatározó szereplői az amerikai lakberendezési piacnak, és igazán minőségi termékeket állítanak elő. Az új gyártók bevonásával még több helyiség berendezésében tudnak ügyfeleik segítségére lenni, illetve érdeklődőik komplexen tudnak válogatni otthonuk berendezésekor, hiszen a nappaliba való bútorokon, kiegészítőkön kívül már az előtér, az étkező, a hálószoba és a dolgozószoba bútorait is lehetőségük van egy helyen összeválogatni. A Flairspring célja, hogy a folyamatosan bővülő termékkörével különböző igényeket, ízlést kiszolgálva járuljon hozzá a stílusos, harmonikus otthonok megteremtéséhez.
 
A Lexington Home Brands egy 110 éves hagyománnyal rendelkező amerikai cég. Filozófiájának központjában az egyediség áll, vagyis az az elgondolás, hogy bármilyen ízléshez igazodva, egyedi és személyre szabott legyen a vásárlók otthona. Dizájnerei világszerte elismertek az egyedi formatervezésnek és az újító ötleteknek köszönhetően, mely egyben a cég szimbólumává is vált az évtizedek folyamán. A Lexington számos kollekcióval rendelkezik, melyekben elegáns, exkluzív bútorcsaládok, klasszikus termékek, vagy modern, letisztult vonalvezetésű darabok egyaránt megtalálhatóak. Az Aquarius és a Henry Link Trading Co. kollekciói pedig olyan különleges kiegészítő bútorokat kínálnak, amelyek ékkövei lehetnek a térnek.
 
A Hooker Furniture immár 86 éve fontos szereplője a bútorpiacnak. Termékeik tervezése során az otthonos, meleg környezet kialakítása az elsődleges szempont. Ötletes újításaik lényege és célja, hogy a kényelmes és praktikus otthont egyben elegánssá és szemet gyönyörködtetővé varázsolják, minőségi alapanyagok felhasználásával. Szintén számos kollekcióval rendelkeznek, modern, átmeneti és klasszikus stílusú bútoraik egyaránt megtalálhatók nálunk, és még a faragott, rusztikus bútorok szerelmesei is megtalálják a számításukat.
 
 A Flairspring nevéből fakadóan a stílus, az életöröm, az elegancia forrásaként immáron két bemutatóteremben, Pesten a Szabadság tér 14. szám alatt, Budán pedig a Nagyenyed utca 8-14. szám alatt található, ingyenes parkolóval ellátott Krisztina Palace-beli üzletében, megnövekedett árukínálattal, újabb amerikai gyártólk termékeivel várja minden kedves vendégét.


(Forrás: www.flairspring.hu; www.facebook.hu/flairspring)


_____________________________________________________
 
(Fotó: JulCSIllag-fotó®)
 
 

(Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése