2013. február 7., csütörtök

PÉNZEK A RÉGIÓBAN

PÉNZEK A RÉGIÓBAN

 






A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a következő, 2014-2021-es pénzügyi, támogatási ciklusának fókuszában. A regionális szintű összefogások, társulások, melyben a kkv-knak és az önkormányzatoknak alapvető érdekük és szerepük lehet, a jövőt, a fejlődést jelentik.
--
A Piac & Profit 2013-ban is elinduló Pénz, de honnan? roadshow-ja is a régió fejlesztési lehetőségeivel foglalkozik. Bemutatjuk a regionális fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket, részletes ismertetését adjuk a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásoknak, pályázatoknak, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismertetjük meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatokat és önkormányzatokat.
A konferenciasorozat rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding. A konferencián átadták az Ecospinning 2012 díjat is.
A pénzügyi területen kiváló eligazítást adó program témái és előadói a következők voltak:
1./ Az Új Széchenyi Terv keretében rendelkezésre álló források lehívásának felgyorsítása és az ennek érdekében tett lépések, valamint a 2014-2020-as programozási időszak kihívásai. - Csepreghy Nándor helyettes államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

2./ Ötlettől a Sikerig! Fejlesztési lehetőségek a régióban, és az ehhez szükséges források, partnerek. - Ilenczfalvi-Szász Gábor a Regionális Fejlesztési Holding vezérigazgatója.
 
3./ MFB finanszírozási termékek - Szuromi Zsolt, az RFH Nonprofit Zrt. Közép-magyarországi régió vezetője.

4./ Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-tőlZoltán Csaba vezérigazgató, Start Garancia Zrt.

5./ Európai Uniós forrásokhoz jutás az utolsó évben, pályázati feltételek. - Lőrik Andrea szakmai vezető, Unio Tender Európa Kft.

6./ Vállalati finanszírozási lehetőségek az OTP Banktól – Aladics Sándor igazgató, OTP Bank Kereskedelmi Banki Divízió.

7./ Az elektronikus fizetés, mint nélkülözhetetlen elem.  Aki kimarad, biztosan lemaradVáradi János ügyvezető Igazgató, PayU Hungary.

8./ Nézd meg, kivel kötsz üzletet.  Opten Informatikai Kft.

9./ Forex kereskedelem és online kereskedés. Nagy András, ügyfélkapcsolati manager Privátbankár.hu Kft.






(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

(Szerző/Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése