2013. február 3., vasárnap

KIVÁLASZTOTTÁK A DÖNTŐSÖKET!


Kiválasztották a Miss Colours Hungary 2013 kerekesszékes szépségverseny döntőseit!
A 2013. március 9-én, a Larus Rendezvényközpontban megrendezendő Miss Colours Hungary 2013 szépségverseny döntősei személyes interjú keretében is bemutatkoztak a zsűri előtt. A zsűriben helyet foglaló Varga Katalin, Orosz Barbara, Nánási Pál, Kucsera Zsolt és Szabó Géza különböző szempontokat figyelembe véve beszélgettek a jelentkezőkkel, akik azt is bemutatták, miért tartják fontosnak és hogyan segítenék az akadálymentesítés ügyét.
 

A Larus Rendezvényközpontban megrendezett válogatáson a Miss Colours Hungary szépségverseny nevében Pataki Zita, a rendezvény háziasszonya köszöntötte a versenyzőket. Az RTL Klub műsorvezetője ismertette a jelentkezőkkel a válogatás szempontjait, amelyek a megjelenés és kisugárzás mellett a kommunikációs készség és a nagyköveti szerepkörről alkotott elképzelések, célkitűzések voltak. A zsűri fontos részleteket tudhatott meg a versenyzők céljairól, elképzeléseiről, és arról, hogy mihez kezdenének a királynői titulussal járó ismertséggel. A győztes egy évig nagykövetként képviseli majd az akadálymentesítés ügyét, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben terjedhessenek a munka- és sportolási lehetőségek a kerekesszékesek számára is.

 

A zsűri meghatározott szempontok mentén vizsgálta a hölgyeket, de az egyes zsűritagoknak megvoltak a kiemelt szempontjai is. Varga Katalin arról beszélgetett a versenyzőkkel, hogy milyen elképzeléseik vannak az akadálymentesítéssel kapcsolatos lehetőségek terjesztésével kapcsolatban. „Nagyon határozott ötletekkel találkoztam, és jó érzés volt látni, hogy a szépségük mellett a jelentkezők mennyire elhivatottan állnak az akadálymentesítés terjesztéséhez, amit küldetésüknek éreznek” – tudhattuk meg az első magyar kerekesszékes szépségverseny győztesétől.
--
Orosz Barbara, a TV2 műsorvezetője a megjelenést, a külső és belső összhangot figyelte, és beszélgetett a versenyzőkkel az esélyegyenlőség fontosságáról a szépségiparban. „Jó érzés volt, hogy nemcsak tippeket adhattam a jelentkező hölgyeknek, hanem megoszthattuk egymással a gondolatainkat azzal kapcsolatban is, hogy miért tartják fontosnak az esélyegyenlőséget a szépségszakmában, ezzel is bemutatva, hogy a szépség mennyire sokszínűen jelenhet meg, és pont ettől csodálatos!” – mondta lelkesen a műsorvezető.
--
„Én főként a hölgyek arcát, illetve fotogenitását vizsgáltam, hiszen azt kerestem, melyik lánynak mennyire kifejező a tekintete, milyen a kisugárzása. Már most láttam, hogy nagyon izgalmas fotózásnak nézünk elébe, mert minden jelentkező különböző karakter volt, és ezt szeretném is majd megjeleníteni a képeimen” – mutatta be szempontjait Nánási Pál fotóművész.
--
Kucsera Zsolt mesterfodrász a döntősök hajának hossza és színe mellett a lányok stílusát is vizsgálta. „Az a célom, hogy személyre szabott frizurákkal segíthessem a versenyzőket annak érdekében, hogy a legkifejezőbben jelenhessenek meg mind a fotózáson, mind a színpadon. Szerencsére a hölgyek nyitottak voltak a javaslataimra, így nem aggódtak, hogy milyen módon fognak megújulni a kezeim alatt” – mondta el Kucsera Zsolt.
--
A versenyzők felkészítése, profi szépségipari szakemberek segítségével, 2013. február 4. – március 8. között zajlik Herceghalmon, az Abacus Business & Wellness Hotel-ben, ahol a ruhapróbára, smink és frizura próbára, valamint a színpadi koreográfia betanítására kerül sor.

 


 
--- 




(Fotó: JulCSIllag-fotó®)

(Szerző/Leközlő:
Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))



 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése