2013. február 11., hétfő

HOGY LELKI(-)BÉKÁNK IS LEHESSEN ...

HOGY LELKI(-)BÉKÁNK IS LEHESSEN ... A 13.  KOCSONYAFESZTIVÁL MISKOLCON

 

 
A 13. Miskolci Kocsonyafesztivál ezúttal különleges helyszínre invitálta a sajtó képviselőit. Február 9-én szombaton délután fél kettőkor  Budapesten, a Városligeti Műjégpályán vitték jégre Brecus Hungaricust, a fesztivál békáját, Bukovenszky Gábor fekvenyomó világbajnokot, Miskolc erős emberét és az Almagyar-Érseki Szőlőbirtok egyik alapítóját, Mészáros Péter grafikust, aki Csernus Imre pszichiáterrel és Csutorás Ferenc borásszal együtt alkotta meg  a fesztivál borát, a Lelkibékét.
--

Míg a nagyérdemű a finom nedüt kóstolgatta, addig Rózsa Edit fesztiváligazgató a február 22-től 24-ig tartó, százezreket vonzó, közösségépítő rendezvényről beszélt. Kiderült, milyen zenei és vizuális élményt kínál majd a Parti-túra, mire készülnek a Csulik találkozóján az Úri muri-ban Csergheőt alakító Gáspár Tibor, Sthol András és Cserhalmi Görgy.
--
A Kocsonyafesztivál hidat ver lélektől lélekig: ebben a zene és a tánc, e két, szavakon túli nyelv segíti az idei program szervezőit. Egyszer mindenkinek el kell jönnie Miskolcra, és bele kell kóstolnia a legendába!

 
(Forrás: Magyar Turizmus Zrt. - Társasági Kommunikációs Iroda)




(Leközlő:

Polgár Julianna
(szerkesztő-riporter - Duna TV, MTI - gmzsa_pol_dtv_mti8@yahoo.com;
főszerkesztő – POLGÁRI ÖSSZMAGYAR RÖVIDHÍR MÉDIA;
GYÖNGYSZAVÚ MÚZSA MÉDIA - gyongy.pol.dtv.mti8@gmail.com;
budapesti tudósító - HUNSOR.SE; MAGYAR PÓLUS MÉDIA - lillatti8@gmail.com))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése